17.09.2007 г., 21:16 ч.

кажи защо? 

  Поезия
556 0 2
Кажи защо със мене се сбогува?
Нима не те обичах аз, защо?
Сбогува се, а с тебе отпътува
и любовта - събрана в едно.
Нима без мене по-щастлив си?
Нима не ме обичаш вече ти?
Възможно е, а може би изтрил си
целувките, с които те дарих.
Дано открил си любовта желана,
ако не си, ти го желая от сърце,
от теб не искам нищичко в замяна,
сърцето ти е в моето сърце.
Обичах те и още те обичам,
със времето нараства любовта,
не ме кори, че тебе съм обичала -
и таз мечта не сбъднах, за беда.
Кажи, при теб не мога да остана,
владее друга твоето сърце,
мечтаната любов при мен остава,
а ти при нея - истина ли бе?

© Памела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??