18.06.2006 г., 11:19 ч.

Как да кажа "Сбогом" 

  Поезия
923 0 1
Как ли аз да кажа "Сбогом"? Как ли тази дума аз да изрека?
Боли ме от фалшива обич, а сълзите ми се стичат пак като река.
Как ли аз да кажа "Сбогом"? Как ли с любовта си да се разделя?
Обичала съм чак до лудост и тази лудост пак над мене надделя.
Как ли аз да кажа "Сбогом"? Как ли очите ти прекрасни да забравя?
Тях сънувам всяка вечер, прости ми, че немога нищо да направя.
Как ли аз да кажа "Сбогом"? Как ли аз без тебе ще живея?
Обичам те и не зная дали да те забравя ще успея! 

© Дидка Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??