11.04.2006 г., 1:52 ч.

Как искам  

  Поезия
680 0 2
Не оставяй мига да отмине
сграбчи времето с двете ръце.
Не помисляй дори за секунда,
дали утре ще бъде със теб.

Разбери тя не е само твоя.
Тя не може да бъде с един.
Нямаш право, а искаш от нея
да получиш любов без цена.

И когато застане пред тебе
полюбувай се на красота.
Протегни две ръце, докосни я,
но се спри и мига улови.

Предполагам тогава ще види
жаден пламък в твойте очи
и сърцето и в теб ще се сгуши.
О, миг спри! Остани! Остани!

Не оставяй мига да отмине
сграбчи времето, там някъде спри.
Прегърни я и после пусни...
Нека тя да реши... Как боли!

© Едно Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??