24.10.2005 г., 15:55 ч.

КАК ИСКАМ 

  Поезия
886 0 0

КАК ИСКАМ

 

КАК ИСКАМ,КАК СЕ НАДЯВАМ ДА ТЕ ВИДЯ,

Едничка ми светлина...

КАК ИСКАМ ПРИ МЕН ДА СИ,

Да ме прегърнеш и целунеш.

КАК ИСКАМ ДА СИ ДО МЕНЕ,

Всеки миг и всеки час...

КАК ИСКАМ ДА Е РЕАЛЕН ДЕНЯ,

И с теб никога да не завърши нощта.

КАК ИСКАМ ДЕНЕМ ЗА КЪРА ДА МЕ ДЪРЖИШ,

А след това да заспивам до теб.

КАК ИСКАМ С ТЕБ ЛЮБОВТА ДА ОТКРИЕМ,

И от деня да се скрием.

КАК ИСКАМ СИЛНО ДА КРЕСНА”ОБИЧАМ ТЕ”,

И ако не ме чуеш  да заспя .

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??