Имат ли междинка - краят и началото?
Имат ли средна точка - доброто и лошото?
Как се постига баланс във живота,
като тръгне ли всичко надолу...
няма край, няма и толкоз...
Има ли място за компромис в този ад,
който любов наричаме - този свят?
Има ли смисъл напред да вървим,
като проблемите надолу ни дърпат -
като плаващи пясъци?
Има ли край на началото на ада?
А има ли начало на края на бедите?
Как баланса да постигна - не зная!
Човек до човека в този свят "опира" -
верния път, за да намери...
© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени
Обичам те!!!