Както някога
Нали забраненият плод е по-сладък,
а пълнолунието носи сила омайна,
брахме чужди череши в нощта както някога -
пакост, години останала в тайна.
Малко лудост в сериозния свят!
Глътка сладост на самия Олимп ни отвежда!
Брахме чужди череши в нощта -
скътано детство, вина и... надежда!
© Кина Буюклиева Всички права запазени