18.05.2005 г., 20:34 ч.

Какво да сторя? 

  Поезия
977 0 1

Какво да сторя, за да те омая,
 да те накарам да ме пожелаеш?
Какво да сторя, за да те прилаская,
да те накарам за мене да мечтаеш?

Безброй океани ли да преплувам,
ден и нощ ли да те бленувам?
Безброй пустини ли да пребродя,
за да мога да съм само твоя?

С дявола ли сделка аз да сключа,
за да мога сърцето ти да отключа,
за да мога да те притежавам
и до тебе тихо, кротко да заставам?

Пред Бога ли да падам на колене,
за да те върне пак при мене?
Хиляди ли молитви да изричам,
за да разбереш колко силно те обичам?

Със съдбата ли да си играя
или мечтите мои да забравя?
Във забвение ли да попадна
или във тъмата безпощадна?

Каквото и да сторя няма да успея
любовта ти силна да спечеля.
За теб ще съм просто онази,
която винаги спомена за тебе ще пази!

© Дари Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти Жени! Нуждаех се от подкрепата на човек, който се е докоснал до това, което изпитвам. И много ми хареса това, което каза: "салзите са думите, които сарцето не може да изрече..." - мъдро е, ще го запомня!
Предложения
: ??:??