24.05.2013 г., 14:12 ч.

Какво си... 

  Поезия
780 0 0

Какво си за мен искаш да знаеш

... аромат на момина сълза,

... светлината на юлското слънце,

... трополенето на есенен дъжд,

... сиянието над северните ледове.

 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??