30.05.2008 г., 22:15 ч.

Калейдоскоп 

  Поезия
543 0 9



КАЛЕЙДОСКОП

 

Мънички цветни стъкълца.

Златисто-жълти,

огнено-червени,

лазурно сини,

пролетно зелени

и... сиво-чернички –

за цвят...

Мънички цветни стъкълца

душата сбрала е.

Тъй – безразборно пръснати

и подредени

по багри,

във картини,

в светлина...

Мънички цветни стъкълца –

илюзия и спомен за усещане.

За обич,

за раздяла,

за посрещане.

Мънички цветни стъкълца...

 

© Илзе Енчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??