20.01.2010 г., 9:47 ч.

Камера "Глобило" 

  Поезия » Хумористична
467 0 9

 

На светофара, в “Младост”,

срещу “Била”,

монтирали са камера “Глобѝло”. 

 

Със цел,

тъй както всичко в таз държава,

да ни заснима и да ни глобяват.

 

Жена ли е,

без грим и без червило,

веднага я засича таз “Глобѝло”!

На следващия светофар я спират

и заедно с колата я прибират.

Срещу платеж наложен я гримират,

след туй една стотачка ѝ прибират.

 

И мъж,

кормува ли без вратовръзка,

със две петдесетачки го отръскват!

 

При тази свобода да ни глобяват,

позор е за държавицата клета,

да има още дупки във бюджета!

© Ангел Чортов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??