4.12.2018 г., 14:02 ч.  

Разбито сърце 

  Поезия
530 0 0

Сърцето сломено, разбито кърви

от толкова злоба, как го боли!

Предателства, лъжи и раздели

пречупиха мечтите му смели.

И плаче, проклина...

преградите, защо ли свали?

Така е голямо, а днес

се е свило като птиче в гнездо.

Повярва, обича...

до край се раздаде

ни дъх светът му остави.

И удар след удар,

капка след миг

затихва....

умира...

само се предаде

в коварния свят за него няма живот!

 

© Весела Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??