10.07.2012 г., 22:12 ч.

Капки 

  Поезия
574 0 3

От очите ми капят магии,

капят истории, капят стихии.

 

От ръцете си правя икони,

правя молитви, правя и спомени.

 

От дъха си развързвам надежда,

разплитам и пътища, намирам пътеки...

 

От бъдещето „свивам” поуки,

свивам гнезда и намирам пролуки.

 

От очите ми капят магии,

капят истории, капят стихии…

 

Ветровете, закотвени в мене,

днеска бушуват за всичкото в минало време.

© Свобода Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??