2.03.2005 г., 20:55 ч.

Карма 

  Поезия
701 0 2

Събрала в себе си

единствено живота,

но натоварена

да изкупуваш грехове

дали ще имаш сили

да се справиш,

та ти си само мъничко дете...

 

Родена си със светлината

на нежност, на  желания, игри,

очаквана да изведеш от мрака

душите на родителите си...

 

Ти знаеш всичко,

нищо, че си малка,

избрала си си тоз живот.

Дано успееш да се справиш.

Знаеш ли, не се оставяй,

та ти си Цар и Бог

и просто избери – живот...

 

 

 

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хей ,благодаря ти,това е повече отколкото съм се надявала!!!
  • Марги, бих пратила по една усмивка и по-едно голямо 6!!! на всичко написано от теб, но времето ме притиска и ти пращам една голяма прегръдка и много, много усмивки с надежда...
Предложения
: ??:??