Господи, кажи,
защо така ме раняваш.
Защо все на неподходящи
ме даряваш.
Пресъхнаха ми очите.
Душата ми изгоря,
сърцето ми умря
да чакам аз любовта.
Чуй моята молитва,
пълна с болка
и тъга.
Пред теб коленича
аз в нощта.
Протегнала ръце
и молеща се за
любов и топлина.
© Надя Донкова Всички права запазени
Стихът ти е упрек към Него.Недей така, скъпо момиче.
Би ли могла да промениш поне заглавието? С поздрав!