8.04.2016 г., 14:13 ч.  

Картел в прическите 

  Поезия » Хумористична
364 0 0

Картел в прическите

 

В бензина днеска търсиме картела...

В прическите картел ли е това?

Жените са косите си оплели,

една от друга търсят красота!

 

През рамото навили са масури,

това е модата на женските коси...

Пред ТВ-то стоят жените щури

и мислят си това че ги краси!

 

Свидетел съм, туй тръгна от екрана

и всички дами пуснаха коси.

Прическа вече друга не остана.

Картелът женски вече ме вбеси!

 

И всички женски хлътнаха  в картела,

представяйки си, че са на върха.

О, всяка от тях риска е поела,

така да се покаже на света...

 

Едни красиви, други разкрасени,

но всички със мечтаните коси!

От Бога всички с хубост надарени,

но мъдрост ти у всички не търси!

  16-17.03.2016 г. София

© Hekredel Всички права запазени

Приятелска закачка! Дано не засегна някого, без това да ща!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??