21.06.2013 г., 16:37 ч.

Картина от Ямбол 

  Поезия » Гражданска
318 0 0

   КАРТИНА ОТ ЯМБОЛ

 

Обичам напролет

дъхът на земя,

безкрая небесен.

На лятото буйните златни

                       жита

и тежкото грозде

на синята есен.

На зимата бяла

мекия сняг,

леко докосващ

                      лицата.

Шейните обърнати,

буйния бяг

и звънкия смях

                     на децата.

© Лиляна Стаматова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??