8.10.2023 г., 15:41 ч.

Карък 

  Поезия » Хумористична
325 2 5

Не е било звезда, а спътник,
от метеор навярно потрошен.
А аз си пожелах наивно,
завинаги да бъдеш с мен.
Е, да, но хич не се получи.
Набързо слънцето изгря.
Навярно в друг живот ще случа,
да срещна истинска звезда.

 

© Георги Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??