19.01.2005 г., 20:25 ч.

Като ранена птица 

  Поезия
843 0 1

Като ранена в крилете птица

понякога се влача по корем,

затварям се, прогонвам всички

и чакам да отмине ден след ден.

Когато болката се уталожи

и я заровя в пепелта

навярно, пак ще мога като птица

в мечтите си да полетя...

 

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??