8.01.2008 г., 9:06 ч.

Като тебе съм - сама! 

  Поезия
484 0 2
Сълзите ми пак плачат за тебе.
И пак припадам в мислите за твоето обичане.
Пак търся оня вопъл обсебен,
да мога да съм твоя след поредното
безумно тичане...

... и отново себе си гоня
в бясна надпревара, като за последно...
И пак се моля за мига отново да съм твоя,
нека после миналото за тебе е нередно...

Щастлива бях, когато виждах те до мен.
И усмихвах се на всяка твоя малка дума.
А сега, с другия, дето е до мене всеки ден,
плащам си за всяка твоя груба сума...

И преструвам се, както ти го правеше добре.
Научих ти урока, като тебе съм сама!
И нека, нека премине всяко грешно време,
не мога да обичам друг... с оная сила в любовта!

От теб научих се на полулюбов.
Да обичам мога само по веднъж...
Прости ми, мили, че във тоз живот,
любовта ми за теб ще е остра като нож...

© Ди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??