22.11.2010 г., 15:04 ч.

Като звяр 

  Поезия » Еротична
2137 0 6

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Езиче в теб нека пъхна.

Срамни устни да целуна.

Докато изригнеш от възбуда.

Страстно да крещиш.

Като звяр да ми ръмжиш.

После кротко до мен да заспиш. 

© Драгомир Костадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??