Когато едно дете се сгазва
и законът не се спазва,
политиците са много "смели"-
крият цар Киро във хотели.
Нямат сила старите пиари
след катунишките пожари.
Цецо е във отпуска голяма -
за него животът "цена няма".
Тъй Цецо със своето безхаберие
стопи народното доверие.
Истината днес е само тази -
твоята полиция те "пази".
© Георги Всички права запазени