12.09.2007 г., 22:18 ч.

Казваш ми „Обичам те!" 

  Поезия
471 0 1
   

Казваш ми „Обичам те!"

Нима всичко е толкова просто?...

Говориш ми, заричаш се...

а има ли смисъл изобщо?

 

 

 

Думите не стигат,

щом само думи са те:

"Обичаш ме", "обичам те"... Не, стига!!!
Нима си вярваме... лъжи са те...

© Надя Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Понякога думите наистина не стигат!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??