1.11.2007 г., 12:58 ч.

Казват... 

  Поезия
553 0 2

И казват, че човек е емоцията,

която оставя в хората след себе си...

И казват, че ще е винаги с теб,

щом мислите ти не престават да са с него...

 

Значи не може да си си отишъл безвъзвратно!

 

Защото си в мислите ни, в спомените ни,

В сърцата ни...

Защото съумяваше да виждаш в нас

най-добрите качества...

Защото сам ти ни правеше по-добри!

Защото ние сме това,

което твоята доброта сътвори с нас...

И нищо не е в сила да промени това!...

© Лилия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??