19.11.2010 г., 13:24 ч.

Келнер! Плащам, моля! 

  Поезия
785 0 3

Келнер! Плащам, моля!

Плащам си за всички грешки.

За лъжливите му думи.

За това, че му повярвах - плащам.

За страстните му устни.

За безсънните ми нощи.

За изплаканите сълзи.

За разбитите надежди...

Край! Стига вече!

Плащам и си тръгвам.

Когато изляза от тук

и затворя вратата след себе си -

аз вече ще съм друга.

Безразлична? Знам ли...

Ще бъда себе си.

Ще бъда истинска.

Уморих се вече.

Започвам нов живот...

 

Хей, келнер! Плащам, моля!

Хвани и лихвите.

Не искам ресто!

 

 

 

© Димитрина Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??