12.03.2023 г., 11:00 ч.

Кифла 

  Поезия » Хумористична
249 0 0

Кифлата е дама сериозна
Тя не цепи всекиму басма.
Даже и да е родена грозна
Тя не се смущава от това.

Кифлата е винаги на лов
търси вечно социални връзки.
Има нужда все от  спонсор нов
затова и снимките са дръзки.

Кифлата не става за мезе
привличат я дебелите портфейли.
Тя не допуска всякое прасе
да я засипва с купища и-мейли.

Погълната от свойта суета
животът и е цяла одисея.
Но тя е просто търсеща жена,
която бяга от селото в нея.

© Таня Гулериа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??