20.11.2012 г., 10:19 ч.

Клетва 

  Поезия
320 0 0

 

 

Мисли за мен! Мечтай за мен!
Дори когато си със друга.
Бъди от мен опиянен –
нали не съм ти аз съпруга...

Ще идвам тихо посред нощ,
в съня ти лекичко ще влизам.
Когато сетиш мъжка мощ,
тогава аз ще си отивам.

Ще стенеш в тъмното за мен,
ще търсиш сянката ми в здрача.
А аз ще бъда звук стаен,
останал в ъгъла да плаче.


 19.11.2012 г.

© Вили Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??