27.06.2014 г., 21:52 ч.

клон и дъжд 

  Поезия
359 0 0

Клон...

Дъжд...

Под дървото мъж.

Стара ситуация -

букет

(стерилизация)...

късмет.

Над дървото болница.

А в леглото двойница,

на дъжда,

а не на клона.

Показва се,

балконът,

люлее се и в миг

дъждът процежда вик.

 

Клон...

И дъжд...

Под клона вече няма мъж.

Жената вече не е на балкона.

Усмихна се загадъчна икона...

© Стела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??