"Долари спечели ти,
милиони притежаваш,
добро да те сполети,
в бизнеса си да успяваш,
стига над мен да се смилиш,
че аз едва свързвам двата края,
нека мен от глад да спасиш,
пък после да отидеш в рая."
"Аз в Бога не вярвам,
човек за човека е вълк,
с честен труд пари изкарвам,
затова ти казвам:Млък!
Оправяй се без мен,
аз съм добре облечен бизнесмен."
Тъй егоизмът ни завладява
и прави ни слепци с очи!
Вместо човек човека да спасява,
съвестта ни позорно мълчи!
© Георги Всички права запазени