4.11.2005 г., 9:15 ч.

Клоун 

  Поезия
949 0 1

Обстановката е в цирк)

След като се освободил от вътрешните
си страхове, един клоун се опитал
да развесели хората от всички редове.

Клоунът представлението изнесъл,
обаче никои от публиката не го харесал.
Всички от публиката с яйце го замерили,
всички от публиката  лицето му уцелили.

По принцип той притежавал веселяшка
гримаса, но след неуспешното
представление я подменил с зловеща
клоунска маска.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??