17.10.2007 г., 21:03 ч.

КЛЮЧ 

  Поезия
679 0 4
КЛЮЧ

Намерих ключ...
незнаен..,
похабен!
Протегнах ръка.
Отключих.
На дявола помогнах в този ден!
Проскърцаха панти...
За миг ръждясали врати!
Отворих затвора!
Излязоха от там разбойници-
сълзи!
В досието им прочетох за вина:
от любов,мълчаливи,самотни!
Присъдата:през деня под ключ,
а вечер свободни!

© Таня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??