20.06.2009 г., 23:18 ч.

Ключ 

  Поезия
891 0 3


Надявам се, че те забравих,
живея сякаш, че те няма.
Всичко като по план съставих
и мисля, че живея в измама.

Вратата си след теб залостих
и пуснах най-дебелите завеси.
Мислите за теб изгоних,
но сърцето пита ти къде си.

© Вера Камбурова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??