13.10.2009 г., 11:40 ч.

Коцкар 

  Поезия » Хумористична
682 0 5

 

 

 

 

Коцкар

 

Всяка мацка ще е моя

щом  наруша  и   аз  покоя!

Неустоим  съм  за  жените

за  мене  тръпнат   те горките!

 

Песни зная –„О  мон  Амур”

-аз  съм нежен Трубадур.

Всеки  мъжага  ще изместя

с ласки  при жадната невеста.

 

На  студентките съм аз  Кумир

возя  ги на  „Форда”най-подир.

Няма  жена  която  да не иска

с мен в бара  да се натиска!

 

Сам  на себе си   съм  господар

дар от  Бога си е моя Чар.

Коцкар  да  си в тез   години

с женички , „Златни  мини „!

 

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??