8.01.2006 г., 22:04 ч.

Когато 

  Поезия
580 0 2

Когато искаш нещо...отчаяно,но тъй дълбоко!
Когато търсиш пътя...а той пред теб е,
но нямаш вече сили да го извървиш
 ...след толкова провали и падения...
Когато знаеш какво ти трябва
за да бъдеш себе си отново,
за да върнеш онази истинска усмивка,
сияеща като капчица роса,
огряна от нежен лъч светлина...
Когато искаш...когато искаш
тъй отчаяно,но пътя не намираш...

© Фиона Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??