7.08.2007 г., 23:08 ч.

Когато... 

  Поезия
790 0 5
Обичам те!
Когато идваш към мен,
сърцето ми се удря в гръдта,
като диви вълни в скалата...

Обичам те!
Когато си отиваш, морска вода,
упорито руши здрава преграда
и се излива от очите ми като порой...

Обичам те!
Когато идвам при теб,
аз се чувствам като приказен герой,
укротявам змей, ръката ти слагам върху сърцето си...

Обичам те!
Когато се разделим с обещание,
пуша цигара, тананикам си, поправям нещо,
като си мисля за очите, ръцете ти, за твоето ухание...

© Любовник Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??