21.08.2004 г., 10:07 ч.

Когато 

  Поезия
1011 0 1
Когато животът те прави не човек а човече,
когато крещиш но никой не те чува
Когато приятелите ти всъщност са най - големите ти врагове
Ако си живял в лъжа и животът ти е илюзия
Ако не искаш това да продължава
Отвори си широко очите
на омразата не отвръщай с омраза а с неприязъм
на любовта не отвращай с истинска,защото лесно ще те наранят
Не превръщай мечтите си в главна цел ,защото те невинаги се сбъдват
Не доверявай на приятел, защото вече няма такива
или ако има трябва да го откриеш
Не тъжи днес защото утре ще бъде по лошо
Не плачи защото след лошото винаги идва винаги добро
Не бъди добър защото хората се възползват от това
Не бъди и лош към другите защото и те ще бъдат лоши към теб
не се мисли за пропаднал ,защото винаги можеш да си стъпиш на краката
стига да откриеш достатъчно твърда почва
или приятелско рамо на което да се изправиш
Не мисли че мом4ето за което се сдухваш днес ще те сдухва цял живот
заради любовта защото тя идва и си отива
НЕ се отчайвай от това което си!
Не се опитвай да бъдеш нещо повече от другите
Ти си мислиш че си нещо а хората се мъчат да ти докажат че си нищо
Ти можеш да правиш грешки но човешко е да се греши
Важното е да се поучиш от тях

© Петя Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??