4.05.2007 г., 14:27 ч.

Когато.... 

  Поезия
1047 0 4
Когато погледна те,
                                   душата ми запява...
Когато докосна те,
                                 усещам как огън в мен се възпламенява...
Когато целувам те,
                                   усещам как пия "Елексира на забравата"...
Когато обичам те,
                                изживявам мигове слънчеви и се опиянявам...
Когато съм с теб,
                              дъга се появява и сякаш всяко желание се изпълнява...

© Галя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??