6.06.2007 г., 21:12 ч.

Когато... 

  Поезия
918 0 5
Когато те видях за първи път.....
Помниш ли ??
Когато бях красива....
Копнееш ли ??
Когато бях щастлива...
Беше ли??
Когато те доскоснах...
Изтръпна ли??
Когато те погледнах..
Поиска ли??
Когато се приближих...
Почувства ли??
Когато те целунах...
Сънувах ли .........

© Гергана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??