22.07.2008 г., 7:26 ч.

Когато боли, ми кажи 

  Поезия
804 0 1
Kогато кръвта ти се стече
направо в собствените ти ръце,
тогава ми кажи колко много те боли,
тогава ти ми говори,
че плачеш с истински сълзи.

Когато животът си отива,
когато сърцето ти се свива,
тогава ти ми припомни,
че наистина боли.

Когато спреш да лъжеш,
когато те излъжат, спри
и си кажи:
"Трябваше сега да ме боли."

Когато се научиш да виждаш,
когато се научиш да плачеш,
тогава ми кажи
чувстваш ли се стъпкан ти?!

Когато кръвта ти се стече
направо в собствените ти ръце,
тогава ми кажи колко много те боли,
тогава ти ми говори,
че плачеш с истински сълзи!

© Ралица Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??