22.02.2020 г., 7:13 ч.

Когато две души се срещнат 

  Поезия » Любовна, Бели стихове
993 1 0

Когато две души се срещнат,
там, под ярките звезди.
Две сърца, за миг потрепват,
за влюбените две души!

С валс, тихо се понасят,
да поръсят любовният прашец.
Любовта им, небосвода пак оглася,
с тихичък и мил глашец.

Като славейчета пеят,
че щасливи са сега!
Една за друга, вечно ще копнеят.
Заедно, да са до края на света.

Когато две души се срещнат,
там, пред църковният олтар.
Заедно бъдещето да посрещнат,
и нека, любовта им бъде дар.

© Никалас Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??