10.10.2007 г., 16:05 ч.

Когато две реки се слеят 

  Поезия
652 0 24

Когато две реки се слеят,
забързани една към друга,
водите им от щастие се пенят,
извити в танц на самодива.

Щастливата вода потича в устрем,
поела светлина в косите си,
от сбъднатост прелива в песен,
със синя музика в очите си.

Звездите с трепет се оглеждат
във чистите води на любовта,
луната мъдра се любува
на чудодейната и красота.

И слети две реки рисуват
прекрасен полет на страстта,
в извивките и ветрове сънуват
вълшебствата на цветната дъга.

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??