8.04.2009 г., 8:44 ч.

Когато ме гледаш 

  Поезия
678 0 0

Когато ме гледаш в очите копнежно,

потъвам в тях бавно, грехът ме зове.

Удавен във чувства, надежда и нежност,

поемам дълбоко към твойто сърце!

 

Когато ме галиш с ръце мълчаливи,

политам в наслада с криле на страстта.

И рея се в облак минути щастливи,

безмълвно се сливам със твойта душа!

 

Когато целуваш ме с устни горещи,

изгарям от обич, възкръсвам от плам.

На клада от спомен за нашите срещи

спасение търся в греховния храм!

 

Когато прегръщаш ме жадно със тяло,

попивам във теб като лятна роса,

Екстаз нажежава ума ми до бяло,

бушува из мен на хормона беса!

 

 

© Велизар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??