22.08.2005 г., 11:15 ч.

Когато ме няма 

  Поезия
879 0 0

Остава след мене сърцето голямо

Толкова пусто и толкова празно,

Защото не знаеш какво съм за тебе

Докато ме няма и съм толкоз далече.

При всеки май така се получава

Обикваш човека, когато го няма

Всяка целувка сега е безценна

Защото била е просто последна.


Няма как греха да изкупиш

Животът оставя те сам да се луташ

Поне сега вече ще знаеш

Какво искаш и за какво мечтаеш!

Сега нещата имат нов смисъл

Макар на самота да си се орисал,

щастието е вече изпитано,

Дори да стане, когато е минало!

 

 

21.08.2005

© Александра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??