12.09.2005 г., 18:12 ч.

Когато...от всичко боли 

  Поезия
1031 0 4
                  Когато...от всичко боли

Когато всичко утихне в мрака и тишината само остане за свидетел...
Когато чувствата потънат и те в мрака и надеждата избяга.....
Когато един към друг охладнеем и жаждата се изпари ....
Когато очите започнат да поглеждат все в страни
и погледите ни не се засичат и вече не се разпознават ...

Когато думите замрът,
а жестовете на нежност изчезнат и рядко се появяват ....
Когато усмивките не си личат....
Когато не си до мен в нощи като тази ....
Когато прегръщаш и страстите бушуват в сърцето
но не съм аз тази,
която предизвиква тези чувства вече ....
                         ...... миг на съжаление......
Когато сърцето ти спира и дъхът замира при появата на нея
и усещаш как любовта отново сладко те пари
Когато някой друг с ръце нежни в нощта те гали
Когато целуваш,но устните ми самотни остават

Когато телата вече не се желаят
Когато любовта с бясна скорост си отива от сърцата
Когато сме щастливи,а заедно боли
Когато плачем и търсим думи,за да не горчи
Когато молим,а молбите вятърът поглъща
Когато сълзи от горчива мъка бързо от очите ни потичат
Когато започваме и себе си да лъжем
Когато мечтите стават неизпълними
и оставаме на себе си длъжници
Когато от щастието се лишаваме
в името на любовта
.....и един до друг насила оставаме

Когато всичко до сега,в което сме вярвали не ни интересува
и всичко скъпо загърбваме
въпросът който ни вълнува е ОБИЧАМЕ ЛИ........
и щом свършва
някога била ли е истинска тази любов и всичко в което сме вярвали

© Михаела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ПОЗДРАВЛЕНИЯ!всичко има своя край , просто трябва да продължим и да запазим в сърцето си един спомен , който понякога е неизлечима болка , но ни трябва за да вървим напред!!!
  • иееееееее мн мн хубаво
  • харесва ми, поздравления
  • Докато...питаме за всичко от това,
    ще има и надежда за вярата и любовта!
Предложения
: ??:??