8.04.2008 г., 13:36 ч.

Когато пак съм уморен 

  Поезия
478 0 0
Когато пак съм уморен,
ела ти, моя мила,
стопли ме в трудния ми ден
и дай ми твойта сила...

Когато пак съм уморен,
очаквам те, копнея,
и зная - ти ще си до мен
и с тебе ще лудея...

Когато пак съм уморен,
и само те погледна,
по-хубав става моя ден
с теб, моя ненагледна...

© Калин Алекс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??