31.10.2005 г., 20:16 ч.

Когато си отиваш 

  Поезия
868 0 0
             Когато си отиваш -
             не казваш "сбогом",
             устните не шепнат,
             очите са затворени
             за всичко минало.

             Когато си отиваш -
             гласът ти от тъпа
             болка мълчи и ръцете
             се отпускат
             завинаги тръпнещи.

             Когато си отиваш -
             остава рана на сърцето
             и умираш завинаги
             с мечтите си.

© Димитрина Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??