14.03.2007 г., 8:40 ч.

Когато си тръгваш 

  Поезия
943 0 2
Умори ли се вече от мен?
Омръзна ли ти играчката позната и стара?
Тя чака да я смениш всеки момент
с някоя нова, купена от пазара.
Новата ще може да прави много неща.
И сигурно по-нежно ще ти говори.
Тя ще е поредната жена без душа,
която ще те кара сълзи да рониш.
За мен не се грижи - захвърли ме,
както захвърляш всяка една.
Ако искаш, даже на парчета разбий ме,
но не ще намериш друга играчка с душа.

© Румяна Неделчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??