25.11.2005 г., 23:21 ч.

Когато Те Обичам 

  Поезия
806 0 0

Боли, когато гледам в теб -
боли, защото те обичам.
Във чувствата цари безред
и аз ги тях отричам.

Аз мога да призная любовта си,
но теб нима това ще промени?!
Ти свой живот си имаш, грижи,
мечти и радости и спомени.

На мене длъжен не оставаш -
ти нямаш във това вина,
че едно момиче до забрава
лудо те обича и в съня!...

© Цветето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??