13.03.2008 г., 19:45 ч.

Когато заспиш 

  Поезия » Любовна
1437 0 5
Когато заспиш....
Когато заспиш, ще дойда при теб.
Когато заспиш, ще те целуна.
Когато заспиш, ще те прегърна.
Когато заспиш, ще потъна в сънищата ти.
Когато заспиш, ще се удавя в сълзите ти.
Когато заспиш, ще те обичам!!!
****
Спиш. Защо ли ме няма?!...

© Елица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??