13.07.2015 г., 17:20 ч.

Кой е Кой 

  Поезия » Хумористична
483 0 2

Кой е този някой,

кой е този Кой,

който се превърна

в медиен герой?

 

Има нрав балкански,

прагматик е той.

Той е с дух спартански

и момче от сой.

 

Може безпардонно

да си присвои–

но съвсем законно!–

чуждите пари.

 

Еврото е негов

сбъднат идеал–

много милиарди

вече е окрал.

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??