18.12.2008 г., 17:23 ч.

Кой си 

  Поезия » Любовна
599 0 4

... душата ми

разголена,

опарена,

а в нея нещо дреме,

дочува стъпки,

шепот приглушен...

 

Кой си - носиш ли ми ласка?

 

в сияйност стаята

въздиша,

стене

самотен стол,

с разлято питие

за двама

започвам монолог...

с неразгадани знаци

топлина приижда -

миг на

притежание...

 

Кой си - живея без слънце...

носиш ли ми ласка...

 

© Дима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??